Vicki Álvarez: “Jo fins fa tres anys era del PP”

Ni Camacho ni Zaragoza s'han posat en contacte amb l'examant de Pujol jr després que EL TRIANGLE difongués l'àudio de la Camarga
Victòria Álvarez, ex amant de Pujol Jr
Victòria Álvarez, ex amant de Pujol Jr

“Les preguntes incipients, sobre temes molt concrets, em van fer sospitar”, ha comentat aquest dilluns a Rac1 Victòria Álvarez, l’examant de Jordi Pujol Ferrussola, per concloure que “jo fins fa tres anys era del PP, ara és impossible que ho sigui”.

Quatre dies després que ‘Interviu’ hagi publicat una entrevista en què l’examant de Pujol jr assegura que “si sortís tot el que Sánchez-Camacho em va explicar de persones del seu partit, això posaria els pèls de punta“, aquest dilluns, sense entrar en detall ni concretar les amenaces, ho ha repetit a la ràdio.

Álvarez ha explicat que va ser un antic company d’escola que ara és el cap de Gabinet de Rajoy, Jorge Moragas, qui la va introduir al PP amb l’objectiu que hi col·laborés. “Sabien que jo havia sortit amb Pujol Ferrussola”, ha comentat.

Quatre anys després del dinar, i un després que EL TRIANGLE publiqués tota la conversa, Álvarez assegura que no ha tornat a parlar amb Camacho. “Mai més m’ha dit res. No va voler que ens veiéssim, i quan la premsa va dir que potser hi estava implicada, amb tot el que jo l’havia defensat, li vaig demanar explicacions, i em va respondre: jo no tinc perquè donar-te explicacions de res“.

Álvarez s’ha mostrat “absolutament decebuda” amb Camacho perquè “no ha donat la cara i no m’ha agradat“. Pujol Ferrussola, de la seva banda, “tampoc ha parlat amb mi directament, he rebut una mica de pressió per part del seu advocat, però ni amenaces ni res”.

L’examant de Pujol jr no té “ni idea” de qui va encarregar la gravació i reprodueix la hipòtesi de l’agència de detectius Método 3, que diu que va ser l‘exnúmero dos del PSC, José Zaragoza, qui ho va encarregar, per ordre de Sánchez-Camacho.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides