Els promotors del Multireferèndum confirmen que es vota diumenge

El Suprem ha rebutjat el recurs contra la prohibició de la Junta Electoral Central
multireferendum roda premsa
multireferendum roda premsa

No hi haurà canvi de plans pel que fa a la votació del Multireferèndum durant el cap de setmana de les eleccions europees, malgrat que la prohibició expressa de la Junta Electoral Central. Almenys no per voluntat dels seus organitzadors, que aquest divendres han expressat en rodes de premsa que s’han celebrat a diversos llocs de Catalunya la seva determinació a plantar les urnes, com estava previst, el 25 de maig.

Els impulsors d’aquesta iniciativa de democràcia directa han optat per desobeir obertament la Junta Electoral Central, a qui acusen de voler segrestar la democràcia, i han fet una crida a la participació amb normalitat. “Passi el que passi, diumenge estarem aquí perquè no estem cometent cap delicte”, ha declarat Ernest Gutiérrez, membre de la plataforma organitzadora del Multireferèndum, que ha destacat els nombrosos suports rebuts d’entitats socials.

Recurs no acceptat
Posteriorment a la celebració d’aquestes rodes de premsa, s’ha conegut que el Tribunal Suprem ha decidit rebutjar el recurs plantejat contra la prohibició del Multireferèndum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides