Quants directius es necessiten per retransmetre la final de la Champions?

jesus alvarez
jesus alvarez

Cap, segurament. Però hi haurà vint directius, segons preveu Televisió Espanyola, entre els més de 100 professionals encarregats de retransmetre, des de Lisboa, la final de la Lliga de Campions entre el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid.

El dispositiu televisiu està portant cua. Aquesta setmana, Mariló Montero n’ha parlat al seu programa, La Mañana, també de TVE, amb el director d’Esports de la cadena, Jesús Álvarez, a qui a posat en dificultats dient-li que ella també volia anar al partit i fent notar que molta gent de la cadena pública estatal hi anava.

A més, una petició a change.org reclama que RTVE no pagui capricis dels seus directius amb diners públics. Fins ara ha rebut més de 53.000 firmes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides