Quants guanys generen els treballs forçosos cada any?

sex slavery
sex slavery

Aquests guanys il·legals sumen 150.000 milions de dòlars cada any a l’economia privada, segons les estimacions de l’Organització Internacional del Treball (OIT), organisme de Nacions Unides especialitzat en afers laborals.

L’informe Guanys i pobresa: Aspectes econòmics del Treball Forçós de l’OIT especifica que dues terceres parts d’aquesta quantitat, 99.000 milions de dòlars, corresponen a l’explotació sexual, mentre que 34.000 milions corresponen a la construcció, la indústria, la mineria i els serveis; 9.000 milions, a l’agricultura; i 8.000 milions són diners estalviats en llars privades perquè no es remunera (o es remunera poc) a treballadors domèstics sotmesos a tasques forçoses arreu del món.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides