Un detingut i cinc identificats per l’emboscada a Montoro

Van llançar objectes i van insultar el ministre i Sánchez-Camacho a Vilanova i la Geltrú
montoro
montoro

En acabar el míting del Partit Popular d’aquest dimecres a Vilanova i la Geltrú, els cotxes on marxaven el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, i la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, han patit una mena d’emboscada. Els vehicles han quedat bloquejats uns minuts per tests de gran mida i, fins que agents de la Policia local i dels Mossos d’Esquadra no han aconseguit facilitar-los la sortida, un grup de manifestants han increpat Montoro i Sánchez-Camacho i han llançat pedres i ampolles contra els cotxes.

Una persona, que ha colpejat amb un pal a un agent durant l’altercat, ja ha estat detinguda i cinc més han estat identificades com a participants en l’incident. A l’entrada del mateix acte, que s’ha celebrat sense més problemes, els cotxes de Montoro i Sánchez-Camacho s’havien hagut d’aturar davant dels manifestants, dels quals han rebut cops i llançaments de grava.

Sánchez-Camacho, en declaracions a la COPE, ha culpat aquest dijous el dispositiu de seguretat del fet d’haver viscut aquesta situació. Per la seva part, el conseller català d’Interior, Ramon Espadaler, ha condemnat l’atac i ha anunciat que s’estudiarà si el dispositiu era l’adequat, per bé que nega la passivitat policial de què es queixa la líder del PP i assenyala que els cotxes no van seguir la direcció acordada amb els cossos policials.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari