Un detingut i cinc identificats per l’emboscada a Montoro

Van llançar objectes i van insultar el ministre i Sánchez-Camacho a Vilanova i la Geltrú
montoro
montoro

En acabar el míting del Partit Popular d’aquest dimecres a Vilanova i la Geltrú, els cotxes on marxaven el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, i la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, han patit una mena d’emboscada. Els vehicles han quedat bloquejats uns minuts per tests de gran mida i, fins que agents de la Policia local i dels Mossos d’Esquadra no han aconseguit facilitar-los la sortida, un grup de manifestants han increpat Montoro i Sánchez-Camacho i han llançat pedres i ampolles contra els cotxes.

Una persona, que ha colpejat amb un pal a un agent durant l’altercat, ja ha estat detinguda i cinc més han estat identificades com a participants en l’incident. A l’entrada del mateix acte, que s’ha celebrat sense més problemes, els cotxes de Montoro i Sánchez-Camacho s’havien hagut d’aturar davant dels manifestants, dels quals han rebut cops i llançaments de grava.

Sánchez-Camacho, en declaracions a la COPE, ha culpat aquest dijous el dispositiu de seguretat del fet d’haver viscut aquesta situació. Per la seva part, el conseller català d’Interior, Ramon Espadaler, ha condemnat l’atac i ha anunciat que s’estudiarà si el dispositiu era l’adequat, per bé que nega la passivitat policial de què es queixa la líder del PP i assenyala que els cotxes no van seguir la direcció acordada amb els cossos policials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.