Plega el cònsol de Londres per fer d’amfitrió de Blesa

L'expresident de Caja Madrid va passar uns dies amb la seva dona al domicili del diplomàtic
Passeig per Londres del cònsol i Blesa
Passeig per Londres del cònsol i Blesa

El mes passat l’expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa, imputat pel presumpte frau de les participacions preferents, i la seva dona van passar uns dies a Londres allotjats a casa del cònsol espanyol, Rafael Jover. El diplomàtic ha anunciat que plega voluntàriament del càrrec després que ‘La Sexta’ difongués les imatges de Blesa entrant i sortint de la residència consolar.

El diplomàtic explica que ha pres la decisió de plegar per “tancar la polèmica sorgida arrel de les informacions emeses per un canal de televisió”. Malgrat que considera que no ha tingut un comportament “incorrecte”, Jover deixa el càrrec per “respecte” a la seva família i a la carrera diplomàtica.

El Ministeri de Margallo ha justificat el seu silenci amb el dret a la intimitat i la privacitat del cònsol al domicili particular que se li cedeix. Jover va fer de guia a la família Blesa durant els dies que van passar a la capital britànica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides