El jutge colla Oriol Pujol

Ordena que s'investiguin els ingressos del seu matrimoni entre 2007 i 2009
Oriol Pujol entrant al jutjat
Oriol Pujol entrant al jutjat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que jutja el cas de les ITV, ha ordenat que s’investigui el patrimoni del diputat convergent Oriol Pujol i la seva dona, Ana Vidal. Vol aclarir si entre el 2007 i el 2009 la parella va rebre “ingressos irregulars i aliens a la seva activitat“.

El magistrat Enric Anglada demana que un equip de vigilància duanera busqui “tot tipus d’actius, bé siguin financers o patrimonials”, del matrimoni. Tant Oriol Pujol com Ana Vidal estan imputats per suborn. L’ex número dos de Convergència, a més, té un procés obert per tràfic d’influències per cas de les estacions de les ITV.

Anticorrupció vol aclarir si el fill de l’expresident va rebre 30.000 euros a canvi d’afavorir els interessos d’un entramat empresarial durant la tramitació de la Llei de seguretat industrial, que fixava el nou marc normatiu de les ITV. Pujol podria haver rebut aquests diners mitjançant feines fictícies de la seva dona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides