Per què estan emprenyats els botiguers de Barcelona?

la roca village
la roca village

L’arribada, el passat cap de setmana, de 31.600 creueristes a Barcelona va crear grans expectatives entre els comerços que, a més, tenien el permís de l’Ajuntament per obrir el diumenge. Però, segons fonts consultades per aquest digital, les vendes no van respondre als càlculs optimistes que s’havien fet els botiguers.

I és que, segons denuncien els comerciants, els operadors turístics van desviar en autocars milers de creueristes cap a l’outlet La Roca Village, que paga esplèndides comissions als intermediaris per atreure clients. Segons dades estadístiques, La Roca Village s’ha convertit en el primer centre d’atracció turística de Catalunya, amb 3,3 milions de visitants l’any passat, per davant de la Sagrada Família, que va vendre 3,2 milions d’entrades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides