Amb quin argument volien escaquejar-se els exdirectius de Caixa Penedès?

manuel troyano
manuel troyano

L’advocat defensor de Manuel Troyano, un dels quatre exdirectius de Caixa Penedès que aquests dies estan sent jutjats a l’Audiència Nacional per l’escàndol de les seves pensions privades, ha intentat anul·lar el judici amb un curiós argument: una part de la documentació aportada al sumari és en català i el jutge instructor no l’havia fet traduir. A parer seu, això pot produir la “indefensió” del seu client, en el cas que l’Audiència Nacional interpreti malament, per manca de traducció, el contingut d’aquesta documentació.

El president del tribunal, José María Vázquez Honrubia, ha desestimat la petició de nul·litat del judici, afirmant que la documentació en català no presenta cap problema de comprensió. I, per si de cas, ha demanat la incorporació d’un traductor durant la vista del judici, que continuarà durant tota aquesta setmana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides