La justícia tomba 156 dels 745 acomiadaments de Panrico

L'Audiència Nacional manté la major part de l'ERO
panrico
panrico

La sentència de l’Audiència Nacional sobre l’ERO a Panrico, coneguda aquest dilluns, no ha resolt en bloc els acomiadaments, sinó que els ha considerat separadament en funció dels anys d’execució, per la qual cosa aquells que encara no s’havien efectuat han rebut un tracte diferent.

La resolució prohibeix a Panrico efectuar els 156 acomiadaments que tenia previstos per al període 2015-2016 en el seu ERO, que en totalitza 745. La sala social de l’Audiència Nacional no troba raonable que una part del total d’acomiadaments previstos es posposi, donat que la causa invocada a finals del 2013 per executar l’ERO hauria perdut vigència el 2015 i el 2016.

La demanda de CCOO només ha estat parcialment estimada. La sentència indica que, pel que fa als acomiadaments ja efectuats, no s’ajusta a dret diferir el pagament de la indemnització en 18 mesos. En canvi, el tribunal ha determinat que en l’ERO de Panrico concorrien causes econòmiques, pèrdues comptables i productives.

Els treballadors de la fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda celebren aquesta tarda una assemblea per decidir si continuen amb els més de set mesos de vaga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides