El Multireferèndum supera les 300 taules de vot

La Junta Electoral de Girona autoritza la celebració de la consulta
multireferendum gili gaya lleida
multireferendum gili gaya lleida

La iniciativa del Multireferèndum va cremant etapes. Un cop tancada la fase del vot electrònic, aquesta aposta per la democràcia directa ha engegat, el darrer dissabte, la fase del vot anticipat, que s’allargarà fins al 24 de maig. Per dipositar-lo, els interessats a participar disposen de 101 taules de vot, localitzades en casals, centres socials, seus d’entitats sense ànim de lucre i en alguns espais públics. A més, el Multireferèndum disposarà de 203 taules addicionals a partir del 25 de maig, quan s’engegaran les votacions presencials.

Aquesta iniciativa ha rebut el vistiplau de la Junta Electoral de Girona. En la seva resposta a la comissió promotora del Multireferèndum, autoritza la celebració de les votacions a més de 100 metres de distància de col·legis electorals. D’altra banda, a Lleida, malgrat la retirada d’urnes al carrer efectuada per agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana, ja s’han iniciat les votacions anticipades, com també a Solsona i Tornabous.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides