Els treballadors de TV3, a la càrrega amb noves accions

Efectuaran aturades durant els TN i volen fer vaga durant la final de la Champions
tv3
tv3

Amb la retirada de l’externalització de la gestió comercial de TV3 i Catalunya Ràdio com una victòria al sac, el comitè d’empresa de TV3 ha donat a conèixer aquest dijous, 15 de maig, l’agenda de mobilitzacions amb què es pretén “reforçar la posició dels representants dels treballadors” en la seva lluita contra les retallades salarials durant les negociacions amb la direcció de la CCMA, que s’han prorrogat fins al 30 de maig.

A partir de la setmana vinent, els treballadors de TV3 efectuaran aturades parcials de 10 minuts durant els Telenotícies (alternant les edicions del migdia i el vespre), i els programes Els Matins i Divendres (també alternativament). Així mateix, tenen previst convocar una vaga de dues hores que coincideixi amb l’emissió, el 24 de maig, de la final de la Lliga de Campions i preparar “una filera de recepció” als candidats a les eleccions europees abans del seu debat, per recordar-los que els professionals de TV3 necessiten estabilitat laboral i condicions salarials justes per complir amb la seva missió de servei públic.

Duart, a la corda fluixa
Artur Mas i Francesc Homs estarien avaluant la possibilitat de substituir el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, publica Vozpopuli citant font de l’ens públic. Després del fracàs de l’externalització de la publicitat, segons la mateixa informació, la marxa de Duart, dimiteixi o el destitueixin, suposaria una escenificació de la pau després de mesos de confrontació a la CCMA. Ara, la situació de Duart, home proper a Homs que té gairebé tots els treballadors de l’ens públic en contra, és extremadament delicada després de veure aturades les iniciatives que ha defensat.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari