La policia s’alinea amb la PAH

Antiavalots convencen una comissió judicial per no carregar en ple desnonament
PAH Murcia
PAH Murcia

Fa dos dies que hi havia previst el sisè intent de desnonament d’una família, Loli García, Antonio Ortega i els seus tres fills, a la pedania murciana de Javalí Nuevo, que la PAH va acabar aturant amb l’ajut de la Policia. A les 6h de matí, quan començaven a arribar veïns i activistes de la plataforma per evitar que s’executés el desnonament van topar amb una desena d’agents antiavalots que els prohibien l’entrada.

El cara a cara entre uns 150 activistes i els policies que formaven el cordó davant la porta de l’habitatge semblava que acabaria en enfrontaments, segons ha relatat a EL TRIANGLE Antonia, una portaveu de la PAH Múrcia, fins que el cap d’equip de la policia es va adreçar a la comissió judicial.

“El comandament va fer tot allò que va poder perquè no comencessin les càrregues. Informava els seus superiors que la situació no era òptima per carregar perquè hi havia molta gent“, explica Antonia, per a qui “la comissió judicial, sense sentit comú ni humanitat, no va ser capaç de suspendre el desnonament i va ser gràcies al policia que es va aturar”. Finalment, els antiavalots van abandonar l’habitatge sense carregar i es va aturar el desnonament.

Pel què fa a la situació de Loli i Antonio, el seu advocat s’ha personat en la causa penal que té oberta un dels prestamistes que va enganyar la família, per mirar de paralitzar el procediment civil, i el desnonament.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari