Panrico arriba a l’Audiència després de set mesos de vaga

Els treballadors esperen que la justícia els doni la raó en la impugnació de l'ERO
Sense títol
Sense títol

Ja no hi ha temps per a més dilacions perpetrades per la direcció, amb l’objectiu de desgastar els treballadors en vaga que han passat l’hivern a la intempèrie, ni d’alguns sindicats majoritaris, que han prioritzat els seus interessos en detriment dels vaguistes. Aquest dimarts se celebra a Madrid el judici per la impugnació de l’Expedient de Regulació d’Ocupació de Panrico.

A Panrico de Santa Perpètua fa gairebé set mesos que estan de vaga indefinida i de protesta per un objectiu: que la justícia els doni la raó i la direcció els torni a la situació laboral que tenien el 12 d’octubre, el dia que van començar l’aturada.

Aquest dimarts se celebra a l’Audiència Nacional el judici que ha de resoldre la impugnació de l’ERO proposat per la direcció de Panrico i que afecta el 74% de la plantilla, 174 treballadors, la majoria del centre que l’empresa té a Santa Perpètua de Mogoda.

Mentre Madrid jutgi el futur de la planta de brioixeria industrial, els treballadors, instal·lats al costat de la planta de Santa Perpètua en un campament improvisat des de l’inici de la vaga, esperen amb optimisme que es retiri l’Expedient i que la seva resistència serveixi d’exemple per a la resta de conflictes laborals que pateix Espanya.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari