Els plans de Duart queden retratats

El departament comercial de TV3 reivindica la seva eficiència publicant els números del 2014
Brauli Duart
Brauli Duart

Els resultats de la gestió publicitària de TV3 durant el primer trimestre del 2014 han reforçat amb noves xifres els arguments dels seus treballadors que s’oposen a l’externalització de la gestió publicitària en benefici del Grup Godó, promoguda pel president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart.

 

Segons aquestes dades, Televisió de Catalunya ha obtingut del gener al març millors resultats que els altres grups audiovisuals, -inclosos Mediaset i Atresmedia- i TV3 ha quedat molt per sobre de 8tv, canal del Grup Godó, malgrat el handicap que les vagues dels treballadors de Televisió de Catalunya van suposar per a la programació de les seves cadenes.

 

A banda d’evidenciar l’eficiència de la gestió publicitària que Duart vol entregar a Godó, els treballadors de TV3 també desautoritzen amb dades en el seu darrer comunicat declaracions amb què Artur Mas i Francesc Homs justifiquen la cessió de la gestió publicitària al Grup Godó. Tanmateix exposen el declivi de l’audiència de TV3 sota la direcció actual i denuncien manca de rigor pressupostari per part de Brauli Duart.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari