Un cotxe oficial del PP entorpeix una ambulància d’urgències

La escena ha provocado las quejas de algunos viandantes
ASC Sant Jordi
ASC Sant Jordi

“És una vergonya!”, exclamava una parella d’avis que ha vist l’escena. Una ambulància amb els senyals lluminosos i acústics s’ha obert pas, aquest dimecres de Sant Jordi, per la intersecció que hi ha entre la Gran Via de les Corts Catalanes i Rambla Catalunya per una urgència a l’inici del passeig. Just abans d’arribar al seu destí ha hagut de salvar un darrer obstacle, un cotxe oficial del PP que entorpia el pas.

Com cada any, el PP català munta l’estand de Sant Jordi al principi de Rambla Catalunya. Com que hi ha poc espai, perquè la multitud omple els carrers, els cotxes oficials dels dirigents estacionen al xamfrà. Degut al poc trànsit rodat que pugui pujar per la Rambla, els automòbils no acostumen a molestar, excepte si hi ha alguna urgència.

Afortunadament, l’ambulància ha pogut passar i ha atès un home gran que, uns metres més enllà, havia quedat indisposat. Mentre Alícia Sánchez Camacho atenia els mitjans de comunicació, alguns vianants es queixaven dels “privilegis” dels polítics per poder aparcar “on vulguin”.

Un guàrdia que regulava el trànsit a la zona s’ha apropat als vianants per explicar-los que “és normal” que hi hagi cotxes mal estacionats durant la Diada.

Deu minuts després de l’incident, i mentre l’ambulància encara vetllava per l’home indisposat, un xofer retirava el cotxe per estacionar-lo uns metres més enllà.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari