Buenafuente i Vicenç Pagès Jordà tampoc signaran a l’FNAC

Una quinzena d'autors se sumen a la campanya #nosignisalFNAC
Llibres
Llibres

La campanya encetada pels treballadors de l’FNAC per protestar contra les condicions laborals a què els sotmet l’empresa ha aixecat una polseguera d’una magnitud tan gran que ja hi ha una quinzena d’autors que han anunciat que no hi signaran els seus llibres per Sant Jordi.

Andreu Buenafuente, Vincenç Pagès Jordà, Pedro García Aguado, el ‘Modernet de Merda’, Ramón Rodríguez, The New Raemon i Pau Farràs han estat els darrers en pronunciar-se, aquest dimarts, a favor de la vaga que seguiran els treballadors de la llibreria durant la Diada. “Comunico que finalment no firmaré demà a l’FNAC Barcelona”, ha piulat aquest dimarts Buenafuente al seu compte de twitter.

Antonio Baños, Toni Albà, Marta Pérez Sierra, Jair Domínguez, Dani el Rojo, Roc Casagran, Carmen Amoraga, Pep Bras, Eduard Voltas i Jaume Barberà van ser els primers en sumar-se a la protesta.

La campanya #NosignisalFNAC ha crescut ràpidament a les xarxes i s’han multiplicat els missatges de suport per als treballadors, que denuncien que el 60% dels contractes laborals són minijobs.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari