Nadal deixa de presidir el PSC de Girona

Nou membres més de la direcció socialista gironina dimiteixen en bloc
Quim Nadal
Quim Nadal

Joaquim Nadal ha dimitit com a president de l’executiva del Partit dels Socialistes de Catalunya a les comarques gironines. L’exconseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i exalcalde de Girona ha entregat aquest diumenge una carta al primer secretari de la formació, Juli Fernàndez, on comunicava la seva marxa.

A més d’ell, Manel Nadal i Pia Bosch són dos dels noms destacats que aquest dimarts han presentat la dimissió a l’executiva dels socialistes de Girona per desavinences amb la direcció. Consideren que el rumb escollit no respon a l’essència catalanista i progressista de la formació. Aquests dimissionaris han explicat que volen que aquesta decisió signifiqui un revulsiu perquè la direcció reaccioni i rectifiqui el rumb establert. “Hem passat de ser un partit esponja a un partit impermeable”, han criticat.

Aquestes dimissions se sumen a les altres nou que han esdevingut durant el darrer any. Tal com estableixen els estatuts, com que més d’un 50% de l’executiva ha marxat -són 33 membres en total- cal convocar un congrés extraordinari en 60 dies. A més de Joaquim i Manel Nadal i Bosch, també han plegat Jordi Figueras, Jesús Marimon, Maria Quer, Joan Bernat, Esteve Maurell, Ruth Rosique i Pere Garcia.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari