L’FNAC s’ennuega amb Sant Jordi

Convocatòria de vaga i concentracions per la precarització a què sotmet els seus treballadors
Título de la imagen
Título de la imagen

L’FNAC-El Triangle patirà una aturada en la feina dels seus treballadors durant la Diada de Sant jordi, per la “precarietat de les condicions laborals i l’increment de la contractació a temps parcial –que actualment és del 60%- amb salaris pels voltants dels 500 euros”.

El sindicat CGT ha convocat vagues de 24h per als dies 19 i 23 d’abril. Hi haurà concentracions davant les portes de la botiga d’11h a 14h i de 17h a 20h. “No pot ser que en nom de la cultura en la carreguem sense drets ni llibertats”, ha manifestat el diputat de la CUP, David Fernández, en “solidaritat absoluta” amb l’aturada.

Sous baixos, rotació de la plantilla, estrès dels treballadors per les pressions de la direcció per assolir els objectius previstos, juntament amb la pràctica eliminació dels contractes a temps complet són les causes per les quals el sindicat ha convocat la vaga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides