“Te vas a enterar catalán de mierda”

Un jove de Cadaqués és apallissat per la policia a Mestalla
Rafel Marín, a 8tv
Rafel Marín, a 8tv

“Vaig anar al lavabo i just a la boca hi havia policies. Un policia se’m va posar al davant i em va dir: ‘Te vas a enterar catalán de mierda‘. Em van donar cops de puny i em van estomacar de valent. Em pensava que m’hi quedava”, ha dit a 8tv Rafel Martín, un jove de Cadaqués reduït per la policia a la mitja part de la final de Copa de dimecres entre el Barça i el Madrid.

“Ho va veure tothom qui passava per davant. Pensava que em moria, em vaig deixar caure a terra i em van tirar cosses, em van esposar i em van dur a comissaria. Vaig estar cinc hores emmanillat i vaig dormir, després de passar per l’Hospital, a comissaria”, ha manifestat el jove, que emprendrà accions legals contra la policia. Martín, en llibertat sense fiança, considera que les forces de seguretat el van apallissar perquè duia una estelada penjada a l’esquena.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides