Messi sí, directiva no

Clam dels aficionats que demanen eleccions anticipades, mentre el Grup Godó aposta fort per Zubi
Título de la imagen
Título de la imagen

La FIFA, el fitxatge polèmic de Neymar i l’arribada sobtada del Tata, els problemes de Messi amb Hisenda, la dimissió de Rosell, el baix rendiment de l’argentí en el tram final de la temporada… massa problemes mig resolts que han culminat amb les dues decepcions d’aquesta setmana. Però no s’albiren canvis a curt termini, de moment.

Han passat dos dies de la final de Copa del Rei celebrada a Mestalla i el barcelonisme, sense el futur de l’equip ni de la directiva aclarits, encara té la gola ennuegada. Si es jutja a partir dels missatges que difon aquest dijous la premsa esportiva catalana, l’actual directiva del FC Barcelona comandarà la transició.

‘Zubi’ pilorarà el cambio, titular El Mundo Deportivo, i ‘Los planes de la directiva’, diu l’Sport. Cap dels dos diaris posa en dubte el futur de la directiva, i el del Grup Godó, ni tant sòls el del director esportiu. Una foto de Zubizarreta a portada referma la tasca del basc amb la plantilla blaugrana.

La premsa madrilenya, en canvi, tira llenya al foc i pregunta els usuaris quin hauria de ser el futur culer. De la mateixa manera, les xarxes socials bullen en favor d’una revolució blaugrana, via twitter i grups de facebook, que demanen eleccions anticipades.

Una macro enquesta del diari Marca (més de 100.000 vots) assenyala el tàndem ‘Rosell-Bartomeu‘ com els màxims responsables de la situació, just davant dels jugadors. El clam a favor de convocar eleccions no admet dubtes: 81% a favor, 19% en contra. Els usuaris volen majoritàriament que Messi continuï al Barça malgrat que titllen de “regular” la seva temporada, i veuen en Jurgen Klopp el recanvi de Martino. Finalment, la possible continuïtat de Cesc divideix els aficionats, el 49,7% volen que es quedi i el 50,3%, que marxi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides