El Casal Tramuntana vol recompenses públiques per retirar estelades

Demanen a la delegada del Govern que promogui aquests actes en lloc de condemnar-los
tramuntana estelada
tramuntana estelada

Membres de l’ultradretà i espanyolista Casal Tramuntana han dut el passat 15 d’abril a la porta de la Delegació del Govern a Catalunya un pal amb una estelada tallat. Amb aquesta escenificació han volgut homenatjar els “admirables patriotes” que han arrencat estelades arreu de Catalunya darrerament, fets que, asseguren, es continuaran produint.

En una carta oberta dirigida pel Casal Tramuntana a la delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, es demana que les retirades d’estelades siguin encoratjades i recompensades, i que s’ofereixi des de la Delegació del Govern suport legal a aquestes accions si es produeix cap actuació en contra per part d’altres administracions.

El Casal Tramuntana retreu que Llanos de Luna condemnés i rebutgés els atacs produïts contra aquests símbols independentistes en lloc d’emparar-los, i que el Govern espanyol, més enllà de declaracions, no emprengui accions per frenar “les pretensions separatistes”. Tanmateix, el comunicat fa una crida perquè els “patriotes de Catalunya” s’organitzin per boicotejar el procés independentista, exerceixin una resistència activa i responguin de manera “proporcional” “qualsevol embat” de col·lectius per la independència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides