Acampada a Sant Adrià contra els talls de subministrament

Una família que no pot pagar les factures va originar l'acció a l'ajuntament fa una setmana
Fran i Maria, a Sant Adrià
Fran i Maria, a Sant Adrià

La PAH Besòs, amb el suport de l’Aliança Contra la Pobresa Energètica, ha fet una crida per acampar aquest dimarts a la plaça de la Vila de Sant Adrià per demanar a l’alcalde que negociï amb les empreses de subministraments d’aigua, llum i gas perquè cap família en exclusió social es quedi sense aquests serveis. Al migdia, segons informa la Plataforma via twitter, hi ha 87 activistes disposats a acampar per lluitar contra la #pobresaenergètica.

L’acció té el precedent de Fran i Maria, una parella que va instal·lar la tenda de campanya davant el consistori per reclamar que no els treguin els subministraments. Sobreviuen amb els 426 euros que rep l’home per incapacitat, i amb el menjar del Banc dels Aliments, però necessiten llum, gas i aigua.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari