Acampada a Sant Adrià contra els talls de subministrament

Una família que no pot pagar les factures va originar l'acció a l'ajuntament fa una setmana
Fran i Maria, a Sant Adrià
Fran i Maria, a Sant Adrià

La PAH Besòs, amb el suport de l’Aliança Contra la Pobresa Energètica, ha fet una crida per acampar aquest dimarts a la plaça de la Vila de Sant Adrià per demanar a l’alcalde que negociï amb les empreses de subministraments d’aigua, llum i gas perquè cap família en exclusió social es quedi sense aquests serveis. Al migdia, segons informa la Plataforma via twitter, hi ha 87 activistes disposats a acampar per lluitar contra la #pobresaenergètica.

L’acció té el precedent de Fran i Maria, una parella que va instal·lar la tenda de campanya davant el consistori per reclamar que no els treguin els subministraments. Sobreviuen amb els 426 euros que rep l’home per incapacitat, i amb el menjar del Banc dels Aliments, però necessiten llum, gas i aigua.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.