Esmorzar amb ‘cafè amb llet’

La publicació edita 145.000 exemplars i supera el líder, La Vanguardia, en tirada a Catalunya
Cafeambllet
Cafeambllet

La publicació ‘cafè amb llet’ ha fet un pas endavant per, com diu un dels seus editors, Marta Sibina, “trencar la dictadura informativa” tutelada per Artur Mas, Javier Godó, Francisco Marhuenda, Juan Luis Cebrián i companyia, i ha editat 145.000 exemplars per superar el fins ara líder, La Vanguardia, en tirada a Catalunya.

Unes 2.000 persones (1.600 mecenes) han participat d’aquesta iniciativa, que arrenca amb un titular eloqüent: ‘La premsa està en mans dels bancs’. Des d’aquest dimarts, ‘Cafè amb llet’ es repartirà a bars, perruqueries, fàbriques, hospitals, escoles i universitats i es podrà consultar el pdf a internet.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari