Atento no vol negociar

Creix la pressió sobre els treballadors per assolir objectius de vendes "impossibles"
atento lleida
atento lleida

Els treballadors de l’empresa de teleserveis Atento estan decidits a efectuar aturades el primer dilluns de cada mes arreu d’Espanya per queixar-se per l’empitjorament de les seves condicions laborals. L’aturada del passat 7 d’abril, de moment, no ha persuadit els dirigents d’Atento, que no s’han avingut a negociar. Se’ls acusa d’exercir una pressió insuportable perquè els seus empleats, molts d’ells sense formació comercial, assoleixin objectius de vendes que els representants dels treballadors consideren “impossibles”.

Atento ha canviat la manera de fer-los treballar i, per davant de tot, vol vendre. Segons els sindicats, s’aboca al fracàs als empleats quan, per exemple, han d’oferir productes a clients insatisfets que truquen per gestionar una baixa i a altres perfils no interessats, casos d’allò més habituals, principalment, en els centres d’atenció al gran públic.

Sotmesos a pressions
El pitjor de tot, denuncien els treballadors, són les pressions que els arriben en forma d’una advertència escrita que remarca els objectius comercials i que, a més, suggereix eventuals mesures en cas d’incompliment. A més, s’han efectuat alguns acomiadaments i s’ha plantejat que l’incompliment dels objectius pot comportar el tancament dels seus centres de treball.

Tanmateix els empleats d’Atento es troben més monitoritzats que mai en el seu lloc de treball i els manca temps administratiu, per la qual cosa han d’utilitzar temps de descans per enllestir tasques que s’acumulen. Asseguren que se seguiran concentrant “per dignitat” i ho tornaran a fer el 5 de maig vinent.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.