Investiguen si l’extresorer de CDC té un compte a Gibraltar

El jutjat ha de verificar les dades del document que ho provaria
daniel osacar
daniel osacar

La Fiscalia Anticorrupció de Madrid ha fet arribar a la de Barcelona un document aportat per una font anònima que revela que l’extresorer de Convergència, Daniel Osàcar, té un compte a l’EFG Bank de Gibraltar amb 1.134.357 euros, segons informa la Cadena SER.

Aquest document ha de ser estudiat ara pel Jutjat d’Instrucció número 30 de Barcelona per determinar si la informació que conté és certa. En aquest sentit, un primer examen dels investigadors ha apreciat quelcom veraç, per la qual cosa han decidit remetre’l al jutge.

A Daniel Osàcar, tresorer de CDC entre el 2005 i el 2010 i imputat en el cas Millet, ja l’havia assenyalat anteriorment una altra font anònima. El febrer d’aquest any, una comunicació molt semblant a la que assenyala que té un compte a Gibraltar indicava que Osàcar disposa d’un compte al Credit Suisse de Zuric, obert el 2002 inicialment a nom de la societat Natur System, amb un saldo de gairebé 1,3 milions d’euros.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari