Qui tancarà el sumari del cas Millet?

Fèlix Millet
Fèlix Millet

El magistrat José Julián García de Eulate, recentment nomenat titular del Jutjat d’Instrucció número 30 de Barcelona en substitució de Josep Maria Pijuan, que s’ha jubilat. Fins ara, García de Eulate estava al capdavant del Jutjat Penal número 20.

De la instrucció del cas Millet, que inclou una peça separada sobre el presumpte finançament il·legal de Convergència, se n’han ocupat cinc jutges diferents des que va esclatar l’escàndol el juliol de 2009: el primer, Juli Solaz, conegut com el “jutge tortuga” per la seva suposada lentitud; el segon, Miguel Ángel Tabarés, que es va limitar a complir el tràmit; el tercer, Josep Maria Pijuan, que pràcticament ha deixat el sumari tancat i que es va atrevir a imposar una fiança de 3,2 milions d’euros a Convergència; el quart, un substitut que tan sols ha estat un parell de mesos al Jutjat d’Instrucció número 30 i, finalment, el cinquè, José Julián García de Eulate.

Per cert, Josep Maria Pijuan exerceix ara com a president del Tribunal de Corts d’Andorra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides