Qui planteja ‘fer un Messi’ a anticorrupció?

Título de la imagen
Título de la imagen

Des que el futbolista del Barça, Leo Messi, va pactar amb Hisenda el pagament de 15 milions d’euros per evitar anar a judici per haver comès, presumptament, tres delictes de frau fiscal, altres casos han anat sortint a la llum.

Fa uns dies la família Carulla, una de les més riques de Catalunya, pagava a Hisenda 9,4 milions d’euros per evitar asseure’s al tribunal i afrontar un procés per frau fiscal. I la darrera, la cantant Ana Torroja. Els advocats de l’ex vocalista de Mecano negocien amb el fiscal anticorrupció i l’advocacia de l’Estat per mirar d’arribar al judici que té pendent per estafa fiscal amb un acord que serveixi per reduir-li la pena.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides