Site icon El Triangle

Floretes d’ERC a Marina Geli

Marina Geli

Marina Geli

Des de la darrera fila de l’hemicicle, on des de gener han quedat relegats els tres diputats socialistes que van contradir la direcció del partit, l’exconsellera de Salut, Marina Geli, ha escoltat com Esquerra Republicana li ha llançat, aquest dimecres, un parell de floretes.

El diputat republicà Pere Bosch ha aprofitat el torn de preguntes al Govern, durant el Ple del Parlament, per demanar a la consellera de Benestar Social, Neus Munté, que creï una història social compartida en el seu àmbit, de la mateixa manera que Geli va fer en Salut quan dirigia el Departament. “Ha de fer allò que va fer la consellera Geli a Salut, per permetre més eficiència i servei a la ciutadania”, ha dit.

Minuts després, quan la sessió de preguntes al Govern encara no havia acabat, un altre republicà, Oriol Amorós, ha utilitzat el seu compte de twitter per fer-se’n ressò. I ha obtingut una resposta immediata de Geli, qui ha explicat la possibilitat per afegir una història social als més de 7,5 milions de persones que tenen una història clínica compartida.

Exit mobile version