La PAH posa verd el Banc Popular

30 plataformes d'afectats bloquegen oficines de l'entitat al centre de Barcelona
pah cua popular
pah cua popular

30 Plataformes d’Afectats per la Hipoteca duen a terme aquest dimecres una acció de bloqueig a 20 oficines del Banc Popular del centre de Barcelona amb la intenció d’entorpir el seu funcionament i generar cues per evidenciar “la negativa” de l’entitat a “resoldre els problemes”. Aquesta iniciativa és el següent pas reivindicatiu de la PAH, que va trencar les negociacions amb el Banc Popular dilluns passat.

Els afectats per la hipoteca es queixen de manca de voluntat negociadora i d’incompliment dels compromisos assolits amb la PAH per part d’aquest banc. Els principals retrets, en aquest sentit, són que s’han arribat a resoldre molts pocs dels casos plantejats, s’han oferit poques dacions en pagament, s’ha dificultat l’accés al lloguer social a les persones que han perdut el seu habitatge i no s’han efectuat condonacions de deutes ni quitaments.

Les accions d’aquest dimecres prenen com a referència les que es van dur a terme contra Catalunya Caixa. L’objectiu d’aquesta campanya de la PAH és, a partir d’una reunió per reprendre les negociacions, assolir un compromís escrit del Banc Popular que inclogui exigències mínimes, entre les quals hi ha una resposta als casos presentats en menys d’un mes, l’acceptació de la dació en pagament si una altra solució és inviable, un accés més fàcil al lloguer social, el desbloqueig de quitacions i condonacions, i la paralització de subhastes i desnonaments de persones amb negociacions en curs, entre d’altres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides