Les raons censurades contra la maniobra de Duart

Un vídeo exposa informació no emesa a TV3 contra la privatització que beneficia Godó
Brauli Duart
Brauli Duart

El col·lectiu Jo estimo TV3 ha recollit en un video les opinions de diversos experts que s’oposen a l’externalització de la publicitat de TV3, punts de vista que havien d’emetre’s per televisió però que la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va censurar. Entre aquests experts figuren caps de vendes del Departament Comercial de TV3, així com el professor de la UPF Joan Corbella, expert en mitjans de comunicació, i el vicepresident de l’Associació Professional de Publicitat, Philipp Fürst.

La peça exposa un seguit d’arguments que desaconsellen l’externalització de la publicitat de TV3 en benefici del Grup Godó. Bàsicament, relatius als riscos per a la viabilitat de la televisió pública un cop els seus ingressos publicitaris els gestiona la competència (pitjor gestora publicitària, segons els experts). Els treballadors de TV3, explica el vídeo, pretenen obrir un debat públic sobre aquest procés d’externalització abans no s’adjudiqui el concurs i denuncien que tot plegat forma part del pagament al Grup Godó pels serveis prestats a Convergència i Unió.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari