Per què el PSC dóna tant de suport al BCN World?

pere navarro
pere navarro

Per la pressió de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

El projecte BCN World està envoltat d’incògnites, la principal de les quals és la solvència financera real del seu promotor, l’empresari Enrique Bañuelos, que, fins ara, no ha posat ni un euro sobre la taula. Però Ballesteros té un greu problema: la responsabilitat d’organitzar els Jocs del Mediterrani l’any 2017, en un context econòmic molt difícil i on els pressupostos de les administracions estan secs.

El calendari colla i l’Ajuntament de Tarragona necessita de manera peremptòria la complicitat de la Generalitat per tirar endavant les infraestructures que calen per organitzar, dignament, aquest esdeveniment esportiu internacional. Quan Josep Fèlix Ballesteros ha anat a negociar l’ajuda de la Generalitat s’ha trobat amb l’exigència del president Artur Mas que el PSC donés, al seu torn, suport incondicional al projecte BCN World, com així ha estat.

La connexió Jocs del Mediterrani-BCN World, tot i que es tracta de dos projectes totalment diferents i antagònics, explica el vot del PSC a favor del projecte d’Enrique Bañuelos. El conseller delegat de l’empresa Veremonte, promotora del complex de casinos, Xavier Adserà, ja ha dit que li faria il·lusió que la inauguració de BCN World coincidís amb la celebració dels Jocs del Mediterrani. Esperpèntic, però cert.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari