Soraya i Botella, sense pietat d’Aguirre

L'alcaldessa madrilenya recorda la "presumpció de veracitat" de la declaració dels agents
Sense títol
Sense títol

L’incident que ha protagonitzat aquest dijous la presidenta del PP madrileny, Esperanza Aguirre, amb agents de mobilitat està portant cua. I no només a les tertúlies de la televisió i la ràdio, a Twitter -on ràpidament es va convertir en trending topic-, a Facebook i altres plataformes socials de la xarxa (que també). La reacció de la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, pastada a la de l’alcaldessa de Madrid, Ana Botella, posa de manifest, una vegada més, les distàncies que hi ha entre un important sector del Partit Popular de Mariano Rajoy i la díscola expresidenta madrilenya.

Ni Botella ni Sáenz de Santamaría s’han afanyat a emparar la líder dels populars madrilenys. Per contra, han recordat que “la llei és igual per a tothom” i Botella, en particular, ha afegit que la declaració dels agents sobre la infracció d’Aguirre “té presumpció de veracitat“, i que se seguirà el procediment legalment establert.

En primer pla mediàtic
Esperanza Aguirre, això sí, ha rebut comentaris més amables de part de destacats exponents de la dreta mediàtica espanyola, com Pedro J. Ramírez i, sobretot, Cristina López Schlichting i Edurne Uriarte. Molt menys edulcorada ha estat la intervenció d’Aguirre a Las mañanas de Cuatrofarcida de retrets i interrupcions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides