A qui ataca amb acarnissament Juan Luis Cebrián?

juan luis cebrian
juan luis cebrian

El president executiu de Prisa, grup mediàtic que passa per gravíssimes dificultats econòmiques, s’ha despenjat amb un demolidor article al diari El País on carrega contra el seu competidor José Manuel Lara, el president del Grup Planeta, a compte del 23-F. En concret, l’acusa de donar cobertura a teories de la conspiració amb la publicació del llibre de Pilar Urbano La gran desmemoria, on la periodista assegura que el rei Joan Carles I coneixia els preparatius del fallit cop d’Estat i abonava les maniobres per carregar-se el president Adolfo Suárez.

Com a propietari de la cadena La Sexta, José Manuel Lara també és atacat per Juan Luis Cebrián per l’emissió del polèmic programa de ficció de Jordi Évole sobre el fallit cop d’Estat del tinent coronel Antonio Tejero. El president executiu de Prisa sembla que té els nervis a flor de pell i ho paga la seva competència. Que es prengui una til·la!

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari