Boicot a Coca-Cola

Treballadors acomiadats i afectats per l'ERO de la multinacional demanen que no es consumeixi la marca

Boicot Coca-Cola
Boicot Coca-Cola

Coca Cola Iberian Partners, l’empresa que embotella aquest refresc a Espanya, ha tancat la planta que tenia a Fuenlabrada i ha fet fora 235 treballadors. La multinacional no ha complert la seva paraula. El comitè d’empresa recorda que quan va anunciar l’ERO, Coca-Cola va assegurar que no hi hauria cap acomiadament forçós.

De les 1.700 peticions que va rebre de treballadors que s’havien acollit a alguna de les mesures proposades: prejubilació, baixa voluntària o trasllat, només n’ha contestat un miler. La resta, entre els quals es troben la majoria del centre de producció madrileny, ja han rebut la carta d’acomiadament forçós.

Des de CCOO asseguren que una empresa multinacional “amb enormes beneficis no pot, amb sis milions de desocupats a Espanya, presentar un acomiadament col·lectiu al·legant duplicitats”.

Malgrat que la multinacional hagi tirat pel dret amb els acomiadaments, la lluita dels treballadors i les accions de protesta continuen. La darrera, una crida que es ramifica ràpidament a les xarxes socials i que demana el #boicotaCocaCola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides