El cas dels DNI esclata a la cara de Fernández Díaz

Quatre policies van accedir a les fotos dels jutges que va acabar publicant el diari 'La Razón'
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Atesa l’estreta relació que, des de fa tres dècades, existeix entre el director del diari ‘La Razón’, Francisco Marhuenda, i el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, el ‘cas dels DNI’ pot convertir-se en un greu maldecap per al Govern de Mariano Rajoy. El passat 3 de març, el diari de José Manuel Lara va publicar les fotografies dels 33 jutges que donen el seu suport al referèndum independentista de Catalunya, de les quals 25 procedien del seu DNI particular.

 

Els jutges van denunciar que aquestes fotografies només podien procedir de les bases de dades policials i van interposar una denúncia per aquesta insòlita intromissió en la seva privacitat. El ministre Fernández Díaz va insinuar que les fotos podrien haver estat facilitades pels Mossos d’Esquadra, però aquesta absurda conjectura ha estat desmentida per l’informe policial requerit pel titular del jutjat n. 22 de Barcelona, que instrueix el cas. Ara s’ha determinat que les fotos es van obtenir des de dependències del Cos Nacional de Policia de Madrid, Barcelona i Alcalá d’Henares i s’ha identificat els quatre policies que van accedir a la base de dades.

 

Què farà ara el titular del jutjat n. 22? Imputarà a aquests quatre policies? De qui van rebre instruccions per facilitar aquestes fotografies del DNI que va acabar publicant el diari ‘La Razón’? L'”affaire” és molt delicat i pot posar en la picota no només a l’inefable Francisco Marhuenda, sinó al seu “amiguito del alma” Jorge Fernández Díaz o, en el seu defecte, al director general de la Policia, Ignacio Cosidó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides