Treballadors de Port Aventura es manifesten davant Constant

L'empresa vol empobrir les condicions laborals i no escolta els manifestants
manifestacio port aventura tarragona
manifestacio port aventura tarragona

Un centenar de treballadors de Port Aventura s’han manifestat aquest divendres davant la seu tarragonina de Constant, l’empresa que subcontracta part de la plantilla del parc, en una marxa que han iniciat a Vila-seca. Accions com aquestes pretenen implicar les autoritats locals en la solució del conflicte generat per la intenció de Constant d’inaplicar el darrer conveni assolit pels treballadors i les empreses, decisió que empitjorarà les condicions laborals, en especial les dels empleats fixos discontinus.

La darrera mobilització no ha rebut cap resposta per part de Constant ni cap suport mediador de l’Administració. No obstant això, els treballadors no deixaran de manifestar-se: el 8 d’abril hi tornen davant la seu de la Seguretat Social de la Rambla Nova de Tarragona.

Què és Constant?
El Grup Constant, especialitzat en recursos humans des del 1987, suma més de 30 delegacions arreu d’Espanya. El seu fundador va ser Xavier Aguilar, qui fou directiu del FC Barcelona durant 17 anys durant les presidències de Josep Lluís Núñez i Joan Gaspart. Actualment, els seus fills Xavier i Oriol són els presidents. Xavier Aguilar jr., a més, és patró de la Fundació del Barça i soci fundador de Torrot Electric Europe.

Els representants dels treballadors de Port Aventura denuncien que Constant és una empresa de serveis integrals que gestiona personal d’activitats molt diverses sense regir-se per cap conveni específic, si pot, fet posa en perill els drets laborals. Fonts sindicals també remarquen que basa el seu èxit en “rebentar els preus i els salaris”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides