La CGT es fa forta a Panrico

CCOO intenta reprendre la negociació i UGT carrega contra els "vividors alliberats" del comitè de vaga
Sense títol
Sense títol

Després de gairebé sis mesos de vaga, ni acomiadaments, ni rebaixes salarials. La secció de la CGT Panrico de Santa Perpètua s’oposa a la possibilitat oberta tant per la Generalitat com pel president del comitè d’empresa i la cúpula de CCOO de celebrar un referèndum per votar una nova proposta. Segons el sindicat, “seria contraria al tarannà consensuat pels treballadors en assemblea”.

En contra d’allò que demanen els altres sindicats, CGT ratifica la impugnació de l’ERO. El judici se celebrarà el 6 de maig. Mentrestant, CCOO intenta desbloquejar el distanciament entre les organitzacions i el conflicte.

A CCOO hi ha un problema territorial. Els seus afiliats a Andalusia exigiran “sense xantatges” al sindicat que “el futur de tots no pot estar en mans d’uns quants”. Demanaran que es retiri la impugnació sobre l’ERO perquè consideren que “no es pot oblidar que l’estudi econòmic fet per CCOO justificava l’ERO i que la seva negociació era l’única alternativa de viabilitat evitant el concurs de creditors.

La secció sindical d’UGT Panrico va emetre un comunicat a final de març en què lamentava els cinc mesos i escaig “de la xuleria i la estupidesa”. “Als vaguistes només els queda la compassió per haver estat portats al desastre pels vividors alliberats del comitè de vaga”, continua l’escrit, que considera l’aturada de Santa Perpètua “la gran equivocació”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides