Els Mossos en el punt de mira altre cop

Dos morts a les actuacions policials a la plaça Molina i a Salou que queden en entredit i sota investigació interna
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La mort d’Alfons Bayard desprès de ser emmanillat pels cossos de seguretat en una cafeteria al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona ha tornat a despertar sospites entre la població. Encara es recent el cas de l’empresari Juan Andrés Benítez mort al Raval a conseqüència dels cops dels Mossos d’Esquadra entre altres factors.

 

L’actuació policial que segons els veïns, va ésser correcte en tot moment, torna a estar en el punt de mira. El conegut actor català, moria a conseqüència d’una parada cardiorespiratòria mentre era reduït per tres mossos d’esquadra dels set que es van presentar, a la terrassa d’una cafeteria.

 

La Montserrat, propietària de la botiga de perfums contigua a la terrassa, ens comenta que “abans que vinguessin els mossos, una patrulla de la Guàrdia Urbana no va poder reduir-lo i per aquesta raó van demanar reforços” i aclareix que ” van venir set mossos en total i no feia falta tanta gent per un sol home”

 

La Sònia, dependenta d’un comerç adjacent, ens indica que “l’home anava més que ebri i segurament sota els efectes d’alguna droga” i continua: “Només veure la policia va arremetre amb cadires i taules contra ells”

 

La víctima que segons el cambrer del forn que va trucar a la policia, duia més de tres hores ingerint alcohol, molestava els clients i es mostrava violent en tot moment. Tampoc va voler abandonar el local quan ell li va demanar. Una vegada reduït i amb clars símptomes d’ansietat va caure a terra, llavors els agents li van treure les manilles i el van intentar reanimar durant més de 30 minuts sense èxit. Quan va arribar el servei d’emergències mèdiques (SEM) se’l van endur cap a l’Hospital Clínic.

 

D’altra banda a Salou va morir ahir a la nit un altre home en circumstàncies molt similars a les anteriors, desprès d’una trucada d’emergència als mossos d’esquadra on una dona demanava auxili. Els mossos van intervenir per separar-los i un temps després d’estar emmanillat, l’home va perdre la consciència, motiu pel qual els agents i efectius SEM van iniciar la reanimació però l’home va morir.

 

Segons el comunicat oficial dels Mossos D’Esquadra, el director general de la policia ha ordenat a la Divisió d’Afers Interns l’obertura d’una informació reservada arran d’aquests fets.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides