El Govern es gasta set milions en publicitat de deute públic

Fa tres anys que s'adjudica el contracte a la mateixa empresa
canutazo
canutazo

Mateixa empresa, Maxus Spain, i mateixa quantitat, set milions d’euros. El Ministeri d’Economia i Competitivitat va publicar la
setmana passada al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) la formalització de dos contractes per inserir anuncis a la premsa amb l’objectiu de facilitar la col·locació de deute públic.

El pla de mitjans per al 2014 del Govern central inclou 8,5 milions d’euros per a aquest tipus de campanyes del Tresor Públic, segons informa elBoenuestrodecadadia. A diferència d’altres adjudicacions, aquesta vegada el contracte no inclou quin percentatge d’anuncis s’inseriran en cada mitjà de comunicació, de manera que l’empresa pot triar com reparteix el pastís.

Els anuncis es publicaran des de la data de firma del contracte fins a final d’any. Maxus Spain s’ha adjudicat dos contractes. Un de dos milions, per als mitjans internacionals -el 36% del deute públic està en mans estrangeres-, i un segon de cinc milions per repartir entre els nacionals. Entre els plecs del contracte s’estableix l’obligació que de les empreses de ràdio, com a mínim el 80% es reparteixi entre les tres emissores principals: SER, Cope i Onda Cero, i que els anuncis de televisió no s’emetin entre la 1:30h i les 14h.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides