Crisi a UGT i CCOO pel sobiranisme

Malestar a les bases pel seguidisme de Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego a l'estratègia del president Artur Mas
josep maria alvarez ugt
josep maria alvarez ugt

L’aproximació dels líders d’UGT i CCOO, Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego, als partits i grups que donen suport al procés independentista està creant grans tensions les bases dels dos sindicats. Aquestes tensions han donat lloc a la formació de tendències fortament crítiques amb la posició dels seus dirigents i s’han començat a organitzar reunions per donar forma a aquest malestar.

Una de les primeres concrecions públiques d’aquesta discrepància amb el sobiranisme de la direcció dels dos sindicats ha estat l’acte que es va celebrar el passat divendres, a la sala Can Palauet de Mataró, amb la presentació de Federalistes d’Esquerra. L’acte, en el qual van participar Francesc Trillas, Joan Botella i Cristina Simó, va ser presentant per Jaume Puig i en la seva organització hi van participar sindicalistes d’UGT i CCOO.

La crisi interna que està patint el PSC pel procés sobiranista es viu també als dos grans sindicats catalans i amenaça els suports que tenen els seus actuals màxims dirigents.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides