Crisi a UGT i CCOO pel sobiranisme

Malestar a les bases pel seguidisme de Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego a l'estratègia del president Artur Mas
josep maria alvarez ugt
josep maria alvarez ugt

L’aproximació dels líders d’UGT i CCOO, Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego, als partits i grups que donen suport al procés independentista està creant grans tensions les bases dels dos sindicats. Aquestes tensions han donat lloc a la formació de tendències fortament crítiques amb la posició dels seus dirigents i s’han començat a organitzar reunions per donar forma a aquest malestar.

Una de les primeres concrecions públiques d’aquesta discrepància amb el sobiranisme de la direcció dels dos sindicats ha estat l’acte que es va celebrar el passat divendres, a la sala Can Palauet de Mataró, amb la presentació de Federalistes d’Esquerra. L’acte, en el qual van participar Francesc Trillas, Joan Botella i Cristina Simó, va ser presentant per Jaume Puig i en la seva organització hi van participar sindicalistes d’UGT i CCOO.

La crisi interna que està patint el PSC pel procés sobiranista es viu també als dos grans sindicats catalans i amenaça els suports que tenen els seus actuals màxims dirigents.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari