La Policia deté 50 persones a la Complutense

L'#AcampadaDignidad resisteix a València
dignitat valencia
dignitat valencia

La Policia ha detingut aquest matí una cinquantena de persones que han ocupat el vicerectorat de la Universitat Complutense de Madrid i s’hi han tancat, en el marc de la protesta contra les polítiques educatives que motiva la vaga general d’estudiants del 26 i el 27 de març. Aquesta iniciativa, #TomaLasBecas, ha rebut el suport d’#AcampadaDignidad, que ha convocat una nova assemblea avui a les 18 hores.

Els indignats de València han recollit el testimoni de les reivindicacions per la dignitat de la Puerta del Sol de Madrid i han acampat a la plaça de la Verge durant tota la nit. La Policia, com va fer ahir amb els manifestants de Sol, els han visitat cap a les 7.30 hores, en aquest cas per efectuar identificacions i advertir els activistes que la seva conducta pot constituir una infracció administrativa. La concentració, no obstant això, continua i celebra una assemblea des de les 10 hores.

A Barcelona, mentre l’#AcampadaDignidad decidia sumar esforços amb #TomaLasBecas, l’assemblea aplegada a la plaça de Catalunya era envoltada per un gran dispositiu policial. La seva proposta és emular les iniciatives de Madrid i València i acampar després de manifestar-se el proper dissabte en el marc de la campanya Desobeïm 2014.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari