La PAH bloqueja 50 oficines del BBVA

En protesta pel cas dels avals de Sabadell

BBVA Chaparro
BBVA Chaparro

L’oficina que el BBVA té al Passeig de Gràcia número 84, una de les principals del banc a Barcelona, ha estat bloquejada per una cinquantena d’activistes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), com a acció de protesta pel cas dels avals que l’entitat no vol retirar a deu famílies de Sabadell.

La sucursal ha quedat bloquejada a cap a dos quarts d’onze del matí d’aquest dilluns, després que el personal de seguretat no ha deixat entrar clients. La mateixa escena s’ha repetit a mig centenar d’oficines de diversos punts de la geografia espanyola: des de Lanzarote fins a Burgos.

Totes les accions de la PAH s’han fet en solidaritat amb els avaladors de Sabadell, on membres de la Plataforma han estat 17 dies tancats en una oficina per reclamar al banc que retiri els avals presentats per hipotecats que no han pogut pagar el deute. “No pot ser que el banc es quedi les cases de dues generacions d’una mateixa família”, ha comentat una activista a EL TRIANGLE.

L’ocupació de les oficines i la guerra contra el BBVA continuarà, han assegurat representants de la PAH, mentre no es resolgui el cas de Sabadell. Aquest municipi és on hi ha més accions contra l’entitat, amb vuit entitats bloquejades.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari