Com es fa autobombo Jordi Pujol?

Jordi Pujol
Jordi Pujol

Amb l’atorgament d’una beca de 12.000 euros per fer un treball que versi sobre algun “aspecte de la trajectòria personal, intel·lectual i política de Jordi Pujol en el seu context històric”. La beca l’atorga el Centre d’Estudis Jordi Pujol i el termini per a la presentació de projectes acaba el pròxim 16 de maig.

Resulta del tot insòlit que un polític en vida patrocini una beca que ha de versar –òbviament, amb caràcter elogiós- sobre la seva persona i és una mostra de la deriva megalòmana que pateix l’exMolt Honorable en la seva senectud. El jurat que farà la selecció del projecte triat el presideix l’historiador Joan B. Culla, un abrandat defensor de la causa sionista.

S’acceptaran treballs que tractin sobre la fallida de Banca Catalana o les relacions Jordi Pujol-Javier de la Rosa?

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.