Gemalto prepara l’acomiadament de 149 treballadors

La multinacional francesa amb planta a Parets pretén tancar la fabricació de targetes
Gemalto
Gemalto

Aquest divendres s’ha sabut un nou cas d’una empresa que sota l’argument d’una reestructuració del grup pretén fer fora més de la meitat de la plantilla. La multinacional francesa, Gemalto, que es dedica a fabricar targetes magnètiques, ha presentat un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) amb l’objectiu d’acomiadar 149 dels 228 treballadors de la planta de Parets del Vallès.

La tisorada arriba poc després que la multinacional hagi anunciat uns beneficis a nivell mundial de 348 milions d’euros al 2013. Segons Comissions Obreres, la planta de Parets va contribuir-hi amb una mitjana, en els tres darrers exercicis, d’un milió d’euros.

Aquest motiu explica la indignació dels treballadors davant l’anunci de l’ERO per una suposada “reestructuració del grup”. Aquesta explicació no és més que una “excusa”, segons fons sindicals, que amaga la verdadera intenció de la multinacional de traslladar el gruix de la producció a Polònia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.