Treva a TV3

Les parts es donen fins el 30 de maig per seguir negociant
Brauli Duart
Brauli Duart

El conflicte entre els comitès de vaga de Catalunya Ràdio i TV3 amb la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals (CCMA) per aturar les retallades en aquests mitjans públics resta aturat fins al maig. Les parts han arribat aquest dijous a un acord per continuar negociant i tancar un nou conveni. S’han fixat el 30 de maig com a topall per arribar a bon port. Mentrestant, no hi haurà cap retallada salarial i es mantindran les condicions laborals segons els convenis de cada mitjà.

Durant aquests dos mesos de treva es crearà una comissió paritària entre direcció i comitès, on s’analitzaran i regularan tots els complements que ara mateix estan per sobre i al marge dels convenis col·lectius, amb l’objectiu d’incorporar-los al nou conveni. Segons un comunicat emès pel comitè d’empresa, un cop finalitzat aquest període i en cas que s’hagi arribat a un acord global es traslladarà a les dues plantilles per tal que l’aprovin o rebutgin via referèndum.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari