Sense conciliació amb Alicia Sánchez-Camacho

La presidenta del PP de Catalunya demana una multa de 200.000 euros a EL TRIANGLE per haver difós la famosa conversa a La Camarga
Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

En la meva vida n’he vist de tots colors. El fallit acte de conciliació que vaig tenir, dies enrere, a la Ciutat de la Justícia amb els advocats de la diputada i senadora Alicia Sánchez-Camacho és una “perla” que guardaré en el record. La presidenta del PP de Catalunya em demanava 200.000 euros per haver reproduït a la web d’EL TRIANGLE la conversa del restaurant La Camarga i per dues portades de la revista que considera que atemptaven contra el seu honor. Per suposat, vaig negar-me a les seves pretensions i el pròxim 21 de maig ens veurem les cares en un judici.

El cas de La Camarga és un dels episodis més esperpèntics de la vida política catalana. Malauradament, l’Audiència de Barcelona ha decidit arxivar-lo abans que es pogués esbrinar i demostrar la veritat del que realment va passar aquell 7 de juliol de 2010. Ho va explicar clarament la detectiu Elisenda Villena, directora de Seguretat de l’agència Método 3, en l’entrevista que vam publicar a l’última edició d’EL TRIANGLE: Alicia Sánchez-Camacho estava perfectament assabentada que el seu dinar amb Vicky Álvarez, l’examant del fill gran de l’expresident Pujol, estava sent enregistrat amb una gravadora amagada al reservat del restaurant.

La denúncia del PP
A començaments de 2013 i per motius que encara cal escatir, el pendrive amb el contingut d’aquesta conversa va començar a circular per les redaccions dels mitjans de comunicació. Els diaris El Periódico i El Mundo se’n van fer ressò, aportant detalls molt precisos de les confidències que Vicky Álvarez va fer a la diputada i senadora popular durant el dinar. És en aquest moment que Jordi Cornet, secretari general del PP de Catalunya, presenta una denúncia a la prefectura de la Policia Nacional a Via Laietana contra aquests dos diaris i afirma que hi ha una “conspiració” contra el seu partit, consistent en l’espionatge als seus màxims dirigents.

LLEGEIX L’ARTICLE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER D’AQUESTA SETMANA

(Visited 32 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari