El Govern espanyol presumeix davant les CCAA que recuperarà l’extra en 2014

Beteta anuncia que els funcionaris cobraran en 2015, any d'eleccions generals, la paga extra sostreta de 2012
Joaquim Nadal
Joaquim Nadal

El secretari d’Estat d’Administracions Públiques, Antonio Beteta, ha assegurat aquest dijous que els funcionaris espanyols recuperaran la segona paga extra en 2014 i que en 2015 rebran una doble per compensar la que els va ser retirada en 2012. També ha assegurat que el Govern espanyol pretén retornar algun dels dies lliures que els hi va treure, també coneguts com a moscosos.

Beteta, en declaracions a Radio Nacional, ha enaltit la labor dels funcionaris, als quals ha agraït l’esforç que han fet pel seu país. Això si, ha negat que el motiu de la devolució de la paga extra eliminada en 2012 es degui al fet que 2015 és any d’eleccions.

D’altra banda, Beteta ha assenyalat que algunes comunitats autònomes no podran fer el mateix, recuperar la paga extra de Nadal, perquè la seva situació és pitjor que la de l’Estat, malgrat que és el propi executiu el que decideix l’objectiu de reducció de dèficit de les autonomies, els dirigents de les quals segueixen protestant perquè consideren que el Govern reparteix arbitràriament aquest límit i s’afavoreix a si mateix en detriment de les Comunitats.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.