Quina campanya publicitària ha guanyat el premi a l’Eficàcia 2013?

Título de la imagen
Título de la imagen

La campanya ‘El Currículum de Tots’, en la qual han participat rostres coneguts com Iñaki Gabilondo, Candela Peña, Chus Lampreave, Santiago Segura o Chiquito de la Calzada, realitzada per l’agència McCann i protagonitzada pel pallasso Fofito, ha valgut a Campofrío el Gran Premi a l’Eficàcia 2013 que concedeix l’Associació Espanyola d’Anunciants (AEA).

Aquesta acció publicitària ha aconseguit un nou record històric en notorietat de marca, un 56,6 per cent, segons la font IOPE, superant amb escreix el resultat de campanyes anteriors i un increment en volum de vendes de carn del 8,4 per cent, segons Nielsen. Amb gairebé 3 milions de reproduccions a YouTube, va aconseguir a més ser ‘trending topic’ a Twitter durant 48 hores seguides i ‘trending topic’ mundial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides