El PP també fa ‘escraches’

Reprodueix vídeo

Un grup d’alcaldes del PP de municipis andalusos han protestat aquest dissabte pels impagaments de la Junta d’Andalusia als seus ajuntaments fent un ‘escrache’ a la presidenta Susana Díaz, a la sortida d’aquesta de l’hotel on s’allotjava a Màlaga. La presidenta andalusa es trobava a la capital de la costa del Sol, ha on ha assistit per inaugurar un museu dedicat a Pablo Picasso.

Els alcaldes populars van arribar a l’hotel poc abans que la presidenta l’abandonés i es van dividir entra la porta i el garatge, per flanquejar totes les sortides. Fins i tot van arribar a preguntar en quina habitació s’allotjava Díaz sense aconseguir la informació dels recepcionistes. Quan el seu cotxe ha abandonat l’hotel, s’ha trobat amb una vintena de persones amb pancartes que corejaven “la Junta no paga ens quedem tancats”. Aquests polítics provenien de la Delegació del Govern, on es mantenen tancats des de dijous passat per exigir el pagament dels diners que se’ls deu als Ajuntaments de poblacions de menys de 25.000 persones, 17 milions d’euros, segons els seus càlculs.

Els alcaldes i regidors han protestat assegurant que el cotxe de la presidenta andalusa els ha intentat envestir, encara que ena les imatges no se’n veu. Per la seva banda, el PSOE ha catalogat com a “intolerable” la conducta dels participants en l’escarni. Més tard, en l’acte oficial d’inauguració del Museu, un Vicepresident de la Diputació de Màlaga ha estat reduït pels escortes de Susana Díaz quan intentava donar-li una carta amb les reclamacions dels dirigents locals del seu partit. Segons la versió oficial el polític del PP no s’ha identificat.

El PP, que ha censurat sempre els ‘escraches’ i s’ha enfrontat a la PAH públicament per protestar en àmbits de l’esfera privada dels polítics, ha copiat l’estratègia en aquesta ocasió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.